solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ ŞUBAT AYI MECLİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MUDANYA BELEDİYESİ ŞUBAT AYI MECLİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MUDANYA BELEDİYESİ ŞUBAT AYI MECLİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  • 03 Şubat 2017, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis toplantısında 2017 yılı katı atık bedelleri belirlenirken, Çekrice Mahallesi’ndeki iki adet taşınmaz Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne tahsis edildi.

Mudanya Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı CHP’den 14, AKP’den 6 ve MHP’den 3 üyenin katılımıyla Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın başkanlığında Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 32 gündem, 1 gündem dışı maddenin görüşüldüğü toplantıda 2017 yılı konut ve işyerleri için katı atık tarifesi belli oldu. Oy birliği ile alınan kararla katı atık bedelleri konutlar için 6,70 TL, işyerleri için 21 TL olarak belirlenirken, tam zamanlı olarak çalışacak üç sözleşmeli personele 2017 yılı için ödenek ücretler alt sınırdan belirlendi.
TAHSİSLER VE İSİMLER KARARA BAĞLANDI
Ocak ayı meclis toplantısında oy birliği ile Cem Evi yapılması amacıyla Hacı Bektaşi Veli Derneği’ne tahsisi yapılan arsanın tahsis süresi ve ücreti de Şubat ayı meclisinde belirlendi. Oy birliği ile alınan kararda 25 yıllığına tahsis edilen arsanın bedeli ise yıllık 1 TL olarak kabul edildi. Mülkiyeti Mudanya Belediyesi’ne ait Çekrice Mahallesi’nde yer alan 90 m2 daire ile 20 m2 Sağlık Evi’nin Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne 3 yıllığına bedelsiz olarak tahsis edildi. Tirilye Mahallesi’nde isimsiz dört sokağa verilen yeni isimler oy çokluğu ile kabul edilirken, Bademli Mahallesi’nde yer alan Dünya Caddesi isminin, Ali Akman Caddesi olarak değiştirilmesi oy birliği ile kabul edildi. 
MİNİ PAZAR İÇİN ENCÜMENE YETKİ VERİLDİ
Ev hanımlarının aile bütçelerine katkı sağlaması, emekli, şehit yakınları, gaziler ve engelli vatandaşların ekonomik olarak desteklenmesi amacıyla Güzelyalı Yalı Mahallesi 51’inci sokakta Mudanya Belediyesi tarafından yaptırılan içinde bir adet çay ocağı ile tuvaletlerin buluğu 22 tezgahlı mini pazar için tahsis şartları, kullanım süresi ve ücretlerinin belirlenmesi için belediye encümene yetki verildi. Düzenlenecek sözleşmelerin imzalanması için Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a da oy birliği ile yetki verilirken, başkan Türkyılmaz, önceki dönemlerde yaşanan suistimallerin ortadan kaldırılacağını sözlerine ekledi.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık