solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ MAHALLERİ KIŞA HAZIRLIYOR

MUDANYA BELEDİYESİ MAHALLERİ KIŞA HAZIRLIYOR

MUDANYA BELEDİYESİ MAHALLERİ KIŞA HAZIRLIYOR
  • 23 Aralık 2015, Çarşamba 0:00

Kırsal alanda ve ilçe merkezinde çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Orhaniye, Göynüklü ve Halitpaşa Mahallelerinde yol çalışmalarına hız verdi.

Kırsal alanda ve Mudanya İlçe Merkezi’nde gerçekleştirdiği çalışmalara hız veren Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol çalışmalarını sürdürüyor. Orhaniye ve Halitpaşa Mahallelerinde parke çalışması gerçekleşirken, Göynüklü Mahallesi’nde ise kadastro yol açım çalışmaları sürüyor. Temizlik, park alanları, çevre düzenleme çalışmalarının yanı sıra yol çalışmalarını da sürdüren Mudanya Belediyesi ekipleri Orhaniye Mahallesinde 300 m2’lik alan kilitli parke taşı döşemesini gerçekleştirdi.  Mudanya Halitpaşa Mahallesi’nde ise yeni açılan yollarda çalışmalar gerçekleştiren ekipler Değirmendere Caddesi’nde 2000 m2’lik alanda parke çalışmasını gerçekleştiriyor.
GÖYNÜKLÜ’DE YOLLAR AÇILIYOR
Parke çalışmalarının yanı sıra yeni yol açım çalışmalarını da sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, Göynüklü Mahallesi’nde yol çalışması yapıyor. Göynüklü Mahallesi Dörtyol Mevki Kadınyeli ve Gündoğdu merasında 2 km’lik kadastro yolu açılması ve zemin sağlamlaştırma çalışmalarını sürdüren ekipler, kısa zamanda bu çalışmalarını tamamlayacak. Yeni yıla kadar tamamlanacak çalışmaların ardından ekipler, yeni yıl programı kapsamında kırsal alanda çalışmalarını sürdürecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık