solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ İLÇEYE ¬YENİ PARKLAR KAZANDIRIYOR

MUDANYA BELEDİYESİ İLÇEYE ¬YENİ PARKLAR KAZANDIRIYOR

MUDANYA BELEDİYESİ İLÇEYE ¬YENİ PARKLAR KAZANDIRIYOR
  • 10 Şubat 2017, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin farklı noktalarında çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor. Yeni park alanlarının yapımı devam ederken mevcut park, dinlenme alanları ile spor aletlerinin bakım ve onarımları da sürdürülüyor.

Mudanya Belediyesi, ilçe genelinde bulunan spor aletleri ve çocuk oyun gruplarının bakım onarım faaliyetlerini sürdürürken, yeni çocuk oyun alanları kazandırma çalışmalarına da hız verdi. Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların ve çocukların yoğun olarak kullandığı çocuk parkları ile dinlenme alanlarında yenileme, onarım ve bakım çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan yeni çocuk alanları kazandırma faaliyetlerine hızla devam ediyor.
“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN OYUN ALANLARI ARTACAK”
İlçe genelinde ortak yaşam alanları ve çocuk oyun alanlarını arttırmak için planlı ve programlı olarak çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının çoğaltılmasını çok önemsiyoruz. Her geçen gün ilçemize yeni çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları kazandırmaya devam ediyoruz” dedi. Yeni yerleşim alanlarının oluştuğu bölgelerde de çocuk oyun alanları inşa etmeye devam ettiklerinin altını çizen Türkyılmaz, “İlçemizin dört bir yanında bu tür oyun ve dinlenme alanları kazandırmak için yoğun çabalar sarf ediyoruz. Uygun olan her alanı yeşillendirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık