solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ İLÇENİN HER YERİNDE

MUDANYA BELEDİYESİ İLÇENİN HER YERİNDE

MUDANYA BELEDİYESİ İLÇENİN HER YERİNDE
  • 08 Aralık 2014, Pazartesi 0:00

MUDANYA BELEDİYESİ İLÇENİN HER YERİNDE

Mudanya Belediyesi, Halit Paşa Mahallesi’nde imara açık olan Karanlık Dere bölgesindeki yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Mudanya Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Bademli Mahallesi’nde bulunan 18. Sokak Mürsel Siteleri ile 21. Yüzyıl Caddesi’ndeki yol genişletme ve asfalt çalışmalarını tamamladı. Daha önce asfaltı tamamlanan Yağmur Sokak’taki tretuvar çalışmaları da sona erdi. Güzelyalı Mahallesi’nde mezarlık çevresindeki yol yapım ve tretuvar çalışmalarını tamamlayan ekiplerin ilçenin dört bir yanındaki çevre düzenleme çalışmaları da sürüyor.

TÜRKYILMAZ: EKİPLERİMİZ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ”İlçemize bağlı mahallerde sürdürülen üst yapı çalışmaları devam ediyor. Alt yapıları tamamlanan bölgelerin gereksinimleri olan yeni yolların açılması ve tretuvar çalışmaları da sürdürülüyor ‘’dedi. Mudanya 12 Eylül Caddesi’ndeki Üzmez Sokak üzerindeki bozuk asfaltın kilitli beton parkeyle kaplandığını ifade eden Türkyılmaz, Güzelyalı Eğitim Mahallesi Özde Sokak’taki yol açma ve parke çalışmalarıyla birlikte beton bariyerlerinde yol kenarlarına yerleştirildiğini böylece araç ve yaya trafiğini tehlikeye atan durumun ortadan kalktığını söyledi. Türkyılmaz,” Güzelyalı Mahallemizdeki Maden Sokakta, imar planında yol olarak görülen ve bölgedeki siteler tarafından işgal edilen alanların temizlenerek yeniden düzenlenmesi ve asfalt çalışmaları da sona erdi. Altıntaş yolu üzerinde bulunan Binnur Kent sitesi bölgesinde yolların açılması asfalt, tretuvar ve beton koruyucu duvarların yapımlarını da bitirdik ”dedi.

TİRİLYE VE GÖYNÜKLÜ’YE YENİ İMAJ

Türkyılmaz,” Mudanya ilçemizin önemli mahallelerinden biri olan Tirilye’de belediyemizin çalışmaları sürüyor. Çamlı kahve yolunda kilitli beton parke çalışmalarımız da devam ediyor’’ dedi. Türkyılmaz, Mudanya ilçesinin bir diğer önemli mahallesi olan Göynüklü ’deki yeni çocuk oyun ve dinlenme parkı yapımın yanı sıra, yeni yolların açılması ve beton kilitli parke çalışmalarının da büyük ölçüde tamamlandığını söyledi

MUDANYA AVCILAR KULÜBÜ’NÜN POLİGONU TEMİZLENDİ
İlçe genelinde üst yapı ve iskân çalışmalarına aralıksız devam eden Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ayrıca, Işıklı Mahalle merasında bulunan Mudanya Avcılar Kulübü’ne ait 10 dönümlük arazi üzerine kurulu atış poligonun bulunduğu alana kaçak olarak dökülen hafriyat ı ve diğer atıkları da bölgeden kaldırdı.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık