solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR

MUDANYA BELEDİYESİ HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR

MUDANYA BELEDİYESİ HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR
  • 23 Ağustos 2016, Salı 0:00

Tamamen Mudanya Belediyesi imkanlarıyla yapılan köylü pazarının açılışı gerçekleştirildi. Salı ve Cuma günleri kurulacak köylü pazarı vatandaşlara kolaylık sağlayacak.

Yeni Mahalle Adatepe Caddesi üzerinde Mudanya Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve Meyve Üreticileri Birliğince kurulacak Köylü Pazarının açılışı yapıldı. Pazaryerinin açılışına Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman, Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Erkan Altıntaş ve Metin Şen’in yanı sıra Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Fazlı Aydoğan, meclis üyeleri ve vatandaşlar katılım sağladı. Mudanya Bandosu’nun çaldığı marşlar ve şarkılar eşliğinde açılışı gerçekleştirilen Köylü Pazarı, Salı ve Cuma günleri hizmet verecek. 
ORGANİK VE TAZE ÜRÜNLER YER ALACAK
Açılan pazaryerinin kendileri için fırsat olduğunu ifade eden Meyve Üreticileri Birliği Başkanı Fazlı Aydoğan, emeği geçen başta Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve meclis üyelerine teşekkür etti. Salı ve Cuma günleri köylü pazarının kurulacağını da sözlerine ekleyen Aydoğan, organik ve taze ürünlerin her zaman pazaryerinde yer alacağını belirtti.
PAZARYERİ NEFES ALDIRACAK
Görevde bulundukları süre içerisinde birçok hizmet yapmalarına rağmen ilk kez bir açılış töreni gerçekleştirdiklerini ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kurulan pazaryerinin Yeni Mahalle ve çevre mahallelere nefes aldıracağını söyledi.  Köylere yaptıkları hizmetlerden de bahseden Türkyılmaz, “Memnuniyetin en üst düzeyde olduğunu biliyoruz. Yaptığımız hizmetleri artık daha yüksek sesle haykıracak ve açılışlarını gerçekleştireceğiz” dedi. Pazaryerinin kurulmasında emeği geçen ve destek olanlara teşekkür eden Türkyılmaz, pazaryerinin ileriki zamanlarda daha da geliştirileceğini ifade etti.
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık