MUDANYA BELEDİYESİ HER YERDE!

• 21 Nisan 2015, Salı 0:00

Mudanya’nın köyden mahalle statüsüne geçen tüm bölgelerine, eşit hizmet götürme çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.

Yakın uzak hiçbir bölge ayrımına gitmeden tüm bölgelere hizmet götüren Mudanya Belediyesi, mahallelerin ihtiyacı olan ve vatandaşlardan gelen talepleri en iyi şekilde değerlendiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mudanya’nın en uzak noktalarından biri olan Hançerli Mahallesi’nde yol süpürme aracıyla mahalle meydanı ve sokakların temizliğini yaparken, caminin temizliğinin yanı sıra, mahalle meydanındaki tuvaletleri de hijyenik koşullarda temizliyor. Çalışmaların tüm bölgelerde devam ettiğini vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Belediye olarak mahallelerimizin yakınlığına uzaklığına kesinlikle bakmıyoruz. En yakın mahallemize götürülen hizmetlerimiz, en uzak noktadaki mahallemize de götürülmektedir. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, her mahallede temizlik hizmetini sürdürmektedir. Mahallelerimizin asfalt ve parke taşlı yollarının bakım ve onarımı, yok süpürme aracımızla meydanların temizliği, parkların ve meydan tuvaletlerinin yıkanarak temizlenmesinin yanı sıra camilerimizin temizlenmesi ve halılarının yıkanması çalışmaları da  yapılmaktadır. Vatandaşlarımızın temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamaya çalışıyoruz” dedi.