solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ ENGELLİLER VE AİLELERİNİ İFTARDA BİR ARAYA GETİRDİ

MUDANYA BELEDİYESİ ENGELLİLER VE AİLELERİNİ İFTARDA BİR ARAYA GETİRDİ

MUDANYA BELEDİYESİ ENGELLİLER VE AİLELERİNİ İFTARDA BİR ARAYA GETİRDİ
  • 15 Haziran 2017, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyesi engelliler ve engelli ailelerini düzenlediği iftarda bir araya getirdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde engelliler yaşama olan bağlılıklarını ortaya koydular.

Mudanya Belediyesi düzenlediği iftar yemeğiyle engellileri ve ailelerini bir araya getirdi. İftar yemeğine Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Durmuş’un yanı sıra Mudanya Engeller Derneği Başkanı Rüveyde Demet Ataman, Engelliler Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Leyla Aydın, Bursa Uygar Görme Engelliler Derneği Başkanı Feyaz Ocak ile engelliler ve aileleri katıldı.
“HEPİNİZE HELAL OLSUN”
Engelsiz bir Mudanya yaratmak için yaptıkları çalışmalarda kendilerine destek olan tüm engellilere ve ailelerine teşekkür eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Göreve geldiğimiz günden beri tüm mesai arkadaşlarımla birlikte bir lokma ekmeğimizi Mudanya’mızın tüm insanlarıyla adil bir şekilde paylaşmaya çalışıyoruz. Yediğiniz her kuruş helaldir. Alın teridir. Hepinize helal olsun. Bu akşam bizimle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.  
“ENGELLİLERİMİZİN EMRİNDEYİZ”
Düzenlenen iftar yemeğinden dolayı Mudanya Belediyesi’ne ve Başkan Türkyılmaz’a teşekkür eden Kaymakam Faik Oktay Sözer, “Engelli vatandaşlarımızla her zaman beraberiz.  Bundan sonra da beraber olmaya devam edeceğiz. Kaymakamlık ve kamu kurumları olarak engellilerin emrinde olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.
Dernek başkanları Rüveyde Demet Ataman, Leyla Aydın ve Feyaz Ocak Mudanya Belediyesi’ne engellilere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederken, engelliler ve aileleri iftar yemeğinde birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Yaşama sevinçlerinin her zaman en üst seviyede olduğunu ispat eden engelliler katkı ve desteklerinden dolayı başkan Türkyılmaz’a plaket ile teşekkür ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık