solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ BİR İLKİ DAHA GERÇEKLEŞTİRDİ “ÜCRETSİZ İNTERNET ÜÇ BÖLGEDE HİZMETE GİRDİ”

MUDANYA BELEDİYESİ BİR İLKİ DAHA GERÇEKLEŞTİRDİ “ÜCRETSİZ İNTERNET ÜÇ BÖLGEDE HİZMETE GİRDİ”

MUDANYA BELEDİYESİ BİR İLKİ DAHA GERÇEKLEŞTİRDİ  “ÜCRETSİZ İNTERNET ÜÇ BÖLGEDE HİZMETE GİRDİ”
  • 22 Haziran 2016, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekledi. Kentin yoğun bölgelerinde Mudanya Belediyesi 'Ücretsiz İnternet' projesini hayata geçirdi.

Modern çağın gereklerini yakından takip eden ve yaşamı kolaylaştıran yenilikleri hayata geçiren Mudanya Belediyesi, ilçede bir ilke daha imza atarak ücretsiz internet projesini hayata geçirdi.   Mudanya Cumhuriyet Meydanı (İskele Meydanı), Güzelyalı Atatürk Meydanı’nın (Atatürk Parkı) arından, Tirilye Mahallesi’nde de ücretsiz internet uygulamasını hayata geçiren Mudanya Belediyesi vatandaşların gündelik hayatlarını kolaylaştırmak için önemli bir adım daha attı. Mudanya Belediyesi tarafından hayata geçirilen ücretsiz internet sayesinde telefon, bilgisayar ve benzeri cihazları kullananlar internet hizmetinden ücretsiz yararlanabilecek. Kullanıcıların interneti kesintisiz ve sorunsuz kullanabilmesi için kimlik bilgilerini hatasız olarak girmesi gerekirken, bir kullanıcı için günlük limit 500 MB olarak belirlendi.    
“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTUYORUZ
Ücretsiz internet projesinin verdikleri sözler arasında yer aldığını hatırlatan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İnternetin günümüz dünyasında önemli bir yer teşkil ettiğinin de altını çizen Türkyılmaz, “Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda yaptığımız hizmetimizle, özellikle gençlerimiz hızlı ve güvenli bir internet bağlatışına kavuştular” dedi. 2017 yılı itibariyle ilçe genelinde Wi-fi noktalarının arttırılacağını da belirten Türkyılmaz, “Özellikle halkımızın yoğun olduğu bölgelerde ücretsiz internet ağımızı yaygınlaştıracağız” ifadelerini kullandı.
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık