solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ BASKETBOL YAZ OKULU SONA ERDİ

MUDANYA BELEDİYESİ BASKETBOL YAZ OKULU SONA ERDİ

MUDANYA BELEDİYESİ BASKETBOL YAZ OKULU SONA ERDİ
  • 15 Eylül 2017, Cuma 0:00

Öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirmesi ve faydalı aktiviteler yapması amacıyla Mudanya Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ücretsiz Basketbol Yaz Okulu, Yeni Mahalle basketbol sahasında düzenlenen sertifika ve madalya töreni ile sona erdi.

Öğrencilerin yaz tatillerini sportif faaliyetler ile geçirmesini sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları amacıyla Mudanya Belediyesi tarafından üç dönem olarak düzenlenen “Basketbol Yaz Okulu” düzenlenen sertifika ve madalya töreni ile sona erdi. Basketbol Yaz Okulu’na katılan öğrenciler katılım sertifikalarını ve anı madalyalarını Mudanya Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Erkan Altıntaş, Sevinç Şenşekerci’nin ellerinden aldılar. Birim müdürleri ve ailelerinde de katılım gösterdiği törende öğrenciler hünerlerini sergilediler.
“ÇOCUKLARIMIZA YÖNELİK KURSLAR DEVAM EDECEK”
Düzenlenen yaz okulun başarı ile tamamladıklarını belirten Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Altıntaş, başarıların devam etmesini diledi. Spor yaparak hem zihinsel hem de bedensel gelişimlerine destek olmak istediklerinin de altını çizen Altıntaş, çocuklara yönelik bu tür kurs ve etkinliklerin kış aylarında da sürdürmek istediklerini söyledi. Antrenör Arzu Gürsel eğitmenliğinde üç dönem olarak gerçekleşen kurslara yaklaşık 100 öğrenci katıldı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık