solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ, 117 ESNAFA 255 BİN TL ÖDEDİ

MUDANYA BELEDİYESİ, 117 ESNAFA 255 BİN TL ÖDEDİ

MUDANYA BELEDİYESİ, 117 ESNAFA 255 BİN TL ÖDEDİ
  • 15 Ağustos 2017, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü gerçekleştirdiği çalışma ile yaklaşık bir aylık süreçte 117 esnafın alacağı olan 253.093,93 TL’yi hesaplara yatırdı. Gerçekleştirilen çalışmalar bayram sonrasına kadar devam edecek.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın talimatı ile çalışmalarını yoğunlaştırarak belediyeden alacağı olan esnafları tek tek arayarak alacaklarını ödeyen Mali Hizmetler Müdürlüğü, yaklaşık bir aylık sürede 117 esnafa 253 Bin 093 TL ödeme gerçekleştirdi. Büyük bir kısmı geçmiş dönemden kalan ve çoğunluğunu Mudanyalı esnafın oluşturduğu çalışmayı kapsayan ödemeler Kurban Bayramı sonuna kadar devam edecek. Mudanyalı esnafı mağdur etmemek adına bu tür çalışma gerçekleştirdiklerinin altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediyeden alacağı olan Mudanya esnafına, “Gel kardeşim al paranı” çağrısını yineledi.
“EN İYİ DÖRT BELEDİYE ARASINDAYIZ”
Mudanya Belediyesi’nin maddi anlamda ilkleri gerçekleştirdiğini belirten Türkyılmaz, “Personel giderlerini yüzde 42’lerden yüzde 30.01 oranına düşürdük. Bütçemizi iki katına çıkardık. Bugün personeline en yüksek ücreti veren belediyeler arasındayız. Borcumuzu günü gününe ödüyor, birçok alanda da yapılmayan hizmetleri gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı. Göreve geldiklerinde kendileri için maaş dahi ödeyemez diyenlerin olduğuna da dikkat çeken Türkyılmaz, “Bugün bütçe gerçekleştirme başarısıyla Türkiye’nin en iyi dört belediyesi arasındayız. Bu çalışmalarda emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık