solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYE ZABITASI DENETİMLERİNİ SIKILAŞTIRDI

MUDANYA BELEDİYE ZABITASI DENETİMLERİNİ SIKILAŞTIRDI

MUDANYA BELEDİYE ZABITASI  DENETİMLERİNİ SIKILAŞTIRDI
  • 25 Kasım 2014, Salı 0:00

MUDANYA BELEDİYE ZABITASI  DENETİMLERİNİ SIKILAŞTIRDI

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ilçe genelindeki denetim çalışmaları sürüyor. Zabıta, İlçe sınırları içinde bulunan iş yerlerinin denetim ve iktisadi kontrollerini sıkılaştırdı.

KURALARA AYKIRI HAREKE T EDEN İŞLETMELERE GÖZ AÇTIRILMIYOR

Zabıta müdürlüğü ekipleri, imalathane, fırın, pastane, lokanta, otel, berber, market ve kasap gibi insan sağlığını yakından ilgilendiren işletmelere yönelik sağlığa uygunluk ve gıda denetimlerine yönelik çalışmasında kurallara uymayan işletmelere 5326 sayılı kabahatler kanununun ilgili maddelerince cezai işlem uyguluyor. Satışa sunulan ürünlerin etiket ve gramaj kontrollerinin yansıra işyerlerindeki yangına karşı önlemlerin yeterli olup olmadığını kontrol eden ekipler, ince eleyip sık dokuyor.

TÜRKYILMAZ: KALDIRIM İŞGALLERİNE KESİNLİKLE İZİN VERİLMEYECEK

Mudanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelindeki esnaf denetimlerini sıkılaştırdığına dikkat çeken ve denetimlerin aralıksız süreceğini söyleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz uygulamanın amacının, halkın daha rahat ve huzurlu alışveriş yapmalarına olanak sağlamak olduğunu ifade etti.  İlçe genelinde kaldırım işgallerine de kesinlikle izin verilmeyeceğini ifade eden Türkyılmaz,  halkın yürüyüş alanlarının gaspının önüne geçileceğini söyledi.  Türkyılmaz ‘’Zabıta,  vatandaşların yürüyüş yolu olarak kullandıkları kaldırımlara koydukları masa, sandalye, şemsiye ve satışa sunduğu ürünlerin kaldırılması konusunda çalışma yapıyor. Bu konudaki denetimler aralıksız sürecek " dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık