solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYE MECLİSİNDEN BARIŞ MESAJLARI

MUDANYA BELEDİYE MECLİSİNDEN BARIŞ MESAJLARI

MUDANYA BELEDİYE MECLİSİNDEN BARIŞ MESAJLARI
  • 02 Eylül 2016, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı 1’inci oturumu CHP’den 11, AKP’den 4 MHP’den 3 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi.  Meclis toplantısında siyasi partilerin 15 Temmuz darbe girişimini tekrar lanetlemek için ortak basın açıklaması yapması kararlaştırıldı.

Mudanya Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde Başkan Hayri Türkyılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirildi. 15 Temmuz darbe girişiminin lanetlendiği, barış ve birlik mesajlarının verildiği meclis toplantısında siyasi parti sözcülerinin 15 Temmuz darbe girişimini lanetlemek için ortak bir basın açıklaması yapması kararlaştırıldı. Toplantı öncesinde muhalefet partilerinin sorularını cevaplayan başkan Türkyılmaz, Güzelyalı Mini Çarşısı’nın daha modern bir halde hizmete açmak için çalışmaların sürdüğünü söyledi.
MUDANYASPOR MAÇLARINI MUDANYA’DA OYNAYACAK
Mudanyaspor’un geçen sezon oynadığı son 10 maçta tüm yükü kendilerinin üstlendiğini ve karşılarında yöneticilerden muhatap bulamadıklarını ifade eden Türkyılmaz, “Mudanyaspor’u kimsenin harcamasına izin vermeyeceğim. Mudanyaspor ilçe stadyumunun bizden tahsisini istedi. Stadyum bize tahsisli durumdadır. Tahsisin tahsisi olmuyor” dedi. İlçe stadyumunda gerekli tadilat ve yenileme çalışmalarının da sürdüğünü sözlerine ekleyen Türkyılmaz, Mudanyaspor’un maçlarını Mudanya İlçe Stadyumunda oynayacağını belirtti.   
ORTAK BASIN AÇIKLAMASI YAPILACAK
Yeni meclis salonu ile ilgili projelerinin hazır olduğunu belirten Türkyılmaz, Anıtlar Kurulu’ndan cevap beklediklerini alacakları cevaba göre çalışmaların şekilleneceğini söyledi.  Temmuz ayında gerçekleşen meclis toplantısında 5393 sayılı yasanın 27’nci maddenin uygulanmadığı anlaşılmasının üzerine gerekli çalışmaların yapıldığını vurgulayan Türkyılmaz, kararın yeniden meclis gündemine geleceğini söyledi. Darbe girişimine karşı en büyük laneti ve tepkiyi gösterdiklerini de söyleyen Türkyılmaz,  CHP, AKP ve MHP gruplarının aldığı kararla ortak bir basın açıklaması yaparak tekrar darbe girişimini lanetleyeceğini ifade etti.
EMEKLİLER İÇİN HOBİ BAHÇELERİ GELİYOR
Küçükyenice Mahallesi Çoraklar Mevkiinde bulunan mülkiyeti Mudanya Belediyesi’ne ait olan 4800 m2’lik alanda hobi bahçesi oluşturulması ve yapılacak olan bahçelerin beş yıl süreyle ihale yoluyla kiraya verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. İçkili Yer Bölgesi’nin belirlenmesi oy birliğiyle kabul edilirken, gümden dışı görüşülen dört adet önerge de karara bağlandı. Meclis Toplantısı’nda ayrıca incelemek üzere Plan Bütçe Komisyonu’na sevk edilen Mudanya Belediyesi 2017 Yılı Performans bütçesi, ikinci oturumda görüşülerek karara bağlanacak. Mudanya Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı ikinci oturumu 06 Eylül Salı günü gerçekleşecek.       

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık