solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYE MECLİSİ TERÖRÜ LANETLEDİ

MUDANYA BELEDİYE MECLİSİ TERÖRÜ LANETLEDİ

MUDANYA BELEDİYE MECLİSİ TERÖRÜ LANETLEDİ
  • 07 Eylül 2015, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. oturumu CHP’den 12 AKP’den 8 MHP’den 2 üyenin katılımıyla gerçekleşti.

Mudanya Belediye Meclisi’nin Eylül ayı 2. Oturumu Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde Belediye Başkan Vekili Servet Usta’nın başkanlığında gerçekleşti. Üç maddenin görüşüldüğü ikinci oturumda ödenek aktarımı oy birliği ile kabul edilirken, Çağrışan’da yapılacak plan değişikliği ise 1/5000 ölçekli nazım imar planına uygun hazırlanmadığı için oybirliği ile red edildi.
MECLİS’TE TERÖRE LANET
Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen terör saldırısına Mudanya Belediye Meclisi’nde lanet okundu. CHP Grubunun önerisiyle 1 dakikalık saygı duruşunun yapıldığı meclis toplantısında parti grup sözcüleri terörü şiddetle ve lanetle kınadıklarına ilişkin açıklamalar gerçekleştirdiler.  Ülkemizin başı sağ olsun” diyen Meclis Başkanı Servet Usta, “Bu olaylar artık son bulsun. Terörü ve terörü destekleyenleri lanetliyor ve şiddetle kınıyoruz” dedi. Tirilye Mahallesi’nde gerçekleşecek olan Zeytin Şenliği’nin iptal edildiğini de dile getiren Usta, şehitlere rahmet ve yakınlarına baş sağlığı diledi. Ayrıca tüm belediye meclis üyeleri yakalarına siyah kurdele takarak terörü lanetledi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık