MUDANYA BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SERVET USTA, BALKANTÜRKSİAD’IN GELENEKSEL İFTARINA KATILDI

• 26 Haziran 2015, Cuma 0:00

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş adamları Derneği’nin (BALKANTÜRKSİAD) Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki Büyük Salon’da düzenlediği 13. Sinerji Toplantısı ve iftar yemeğine, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı temsilen Başkan Vekili Servet Usta katıldı. Davete CHP Bursa Milletvekilleri Lale Karabıyık, Orhan Sarıbal ve Erkan Aydın, CHP İl Başkanı Zafer Yıldız, protokol üyeleri, BALKANTÜRKSİAD Başkanı Dr.Aytuğ Onur, BALKANTÜRKSİAD yönetim kurulu ve üyeleri, protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Mudanya Belediye Başkan Vekili Servet Usta, BALKANTÜRKSİAD yönetimiyle iftarda bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirtti. 13. sinerji toplantısının konuk konuşmacısı ise Cemalnur Sargut oldu.