solyanreklam
sagreklam

MUDANYA, BAYAN HENTBOL MİLLİ TAKIMINA OYUNCU GÖNDERİYOR

MUDANYA, BAYAN HENTBOL MİLLİ TAKIMINA OYUNCU GÖNDERİYOR

MUDANYA, BAYAN HENTBOL MİLLİ TAKIMINA OYUNCU GÖNDERİYOR
  • 10 Şubat 2015, Salı 0:00

MUDANYA, BAYAN HENTBOL MİLLİ TAKIMINA OYUNCU GÖNDERİYOR

Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü Bayan Hentbol takımı oyuncularından Yaren Berfe Göker, Romanya’da yapılacak olan U-17 Bayanlar Avrupa Şampiyonası öncesi İzmir’de yapılacak olan Milli Takım Kampı’na  gitti. 
Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü Bayan Hentbol takımı oyuncularından Yaren Berfe Göker, U-17 Bayanlar Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan Milli ekibimizle birlikte akşam yemeği ile beraber İzmir Doubletree Otel’de başlayan Milli Takım kampına katıldı. 07-12 Şubat tarihleri arasında devam eden Milli Takım kampına 5. kez katılan oyuncumuz Yaren Berfe Göker, son olarak Tunus’ta düzenlenen Akdeniz Konfederasyon Kupası’nda 2. olan milli takımımızın kalesinde büyük başarı göstererek, ismini akıllara kazımıştı. 1999 doğumlu olan ve öğrenim hayatıyla beraber spor hayatına da emin adımlarla ilerleyen Göker, 5. kez Milli olmanın heyecanını yaşıyor.  
TÜRKYILMAZ: “GURURLUYUZ”
Mudanya Belediyesi ve Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulüp Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi Dinç Spor Bayan Hentbol Takımı’nı temsilen Romanya’da yapılacak olan Avrupa Şanpiyonası’nda Milli Takım’da mücadele edecek olan Yaren Berfe Göker’i İzmir’e uğurladı. Başkan Türkyılmaz, spora ve sporcuya desteğin önemine değinerek, “Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü’nün adını Bursa ve Türkiye’de herkese duyurmak istiyoruz. Bayan Hentbol Takımı’mızdan, Milli Takıma oyuncu göndermek bizleri gururlandırdı. Milli Takım Kampı’na giderek, Romanya’da oynanacak olan U-17 Bayanlar Avrupa Şampiyonası’nda, kulübümüzü, Mudanya’mızı ve Bursa’mızı temsil edecek olan Yaren Berfe Göker’e şimdiden başarılar diliyorum. Milli Takımımız’ın Romanya’dan, ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek döneceğine inanıyorum ” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık