solyanreklam
sagreklam

MUDANYA AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

MUDANYA AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

MUDANYA AİLESİ İFTARDA BULUŞTU
  • 25 Haziran 2016, Cumartesi 0:00

Mudanya Belediye personeli bu yıl 3’üncüsü gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya geldi. Mudanya ailesini buluşturan özel gecede Başkan Hayri Türkyılmaz personeline emeklerinden dolayı teşekkür etti.  

Mudanya Belediyesi’nin bu yıl 3’üncüsünü gerçekleştirdiği ve geleneksel hale gelen iftar yemeği Arnavutköy Balıkçı Barınağı’nda gerçekleşti. Düzenlenen iftar yemeğine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, eşi Gülbahar Türkyılmaz, CHP Bursa Milletvekilleri Prof. Dr. Lale Karabıyık ve Orhan Sarıbal, CHP İl Başkanı Şadi Özdemir’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, daire müdürleri ve belediye personeli katıldı. Personelinin başarı yakalamasında en büyük etken olduğunu ifade ederek personeline teşekkür ederek sözlerine başlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bugün tüm çalışanlarıyla birlikte tertemiz bir belediye yarattık. Bunu hep birlikte yaptık” dedi.
MEMNUNİYET ORANI ARTIYOR
Geçen süre içerisinde çok önemli adımlar attıklarını ve göreve geldiklerinde kendilerini küçümseyenlere güzel bir cevap verdiklerinin de altını çizen Türkyılmaz, “Halkımızın memnuniyet derecesini her gün daha da arttırıyoruz. Bilin ki Mudanya’da aldığımız oy oranı önümüzdeki seçimlerde ikiye katlanacak” dedi.  Elde ettikleri başarıların tüm personele ve seçilmiş yöneticilere ait olduğunu vurgulayan Türkyılmaz, “Çok zor günler geçirdik. Ama hiç bir zaman birbirimizi kırmadık. Görevimiz ve sorumluluklarımız için ne gerekiyorsa onları yaptık. Sosyal belediyeciliğin var olduğunu herkese gösterdik. Bana bu yolda destek tüm müdürlerime ve personelime teşekkür ediyorum” dedi.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık