MOBİL KUAFÖR TIRI ELMALI'DA

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mobil Kuaför Tırı pandemi nedeniyle ara verdiği hizmetine yeniden başladı. Mobil Kuaför Tırı Elmalı’da 331 vatandaşa sosyal mesafe kuralları çerçevesinde saç kesim ve bakım hizmeti verdi.

MOBİL KUAFÖR TIRI ELMALI'DA
  • 05 Ağustos 2020, Çarşamba 11:08

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının pandemi nedeniyle ara verdiği Mobil Kuaför Tırı Elmalı’da yeniden hizmet vermeye başladı. Antalya’nın kırsal bölgelerini karış karış dolaşarak kadın, erkek ve çocuklar için ücretsiz kuaförlük hizmeti sunan mobil kuaför tırı Elmalı’nın 9 mahallesinde hizmet verdi.
DOKUZ MAHALLEDE HİZMET VERDİ
Mobil kuaför Tırı Elmalı’nın Özdemir, Gölova, Zümrütova, İslamlar, Tekke, Akçaeniş, Dereköy, Macun ve Hacıyusuflar mahallerinde toplam 331 vatandaşa sosyal mesafe kuralları ve salgın önlemleri kapsamında hizmet verdi. Ekipler kadın, erkek, çocuk, genç ve yaşlılara saç kesimi ve saç bakımı yaptı.Mahallelerinde kuaför ve berber olmadığı için ayaklarına kadar gelen bu hizmetten son derece memnun olan Elmalı halkı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.