solyanreklam
sagreklam

Mithatpaşa Mahallesi'nde Izgara Çalışması Yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi’nde vatandaşların yağışlı havalarda sıkıntı yaşamasının önüne geçmek için yağmursuyu ızgara çalışması ...

Mithatpaşa Mahallesi'nde Izgara Çalışması Yapıldı
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 14:51

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi’nde vatandaşların yağışlı havalarda sıkıntı yaşamasının önüne geçmek için yağmursuyu ızgara çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yağmursuyu birikintilerinin günlük yaşamı olumsuz etkilemesini önlemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Demirci ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi’nde yağmursuyu ızgara çalışması gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri tarafından yapılan çalışmayla, yağmur sularının sağlıklı şekilde tahliyesi sağlanacak.
“Mahalleli MASKİ sayesinde çamurdan kurtuldu”
Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Hatice Akın, “Mahallemizde gerçekleştirilen çalışmalardan çok memnun kalıyoruz. Büyükşehir ve MASKİ olduğu sürece mağduriyetimiz anında gideriliyor. Yağmurlarda mahallemize biriken sulardan çok rahatsız olmuştuk. Sağ olsun MASKİ yetkilileri mahallemizde yağmursuyu ızgara döşeme çalışması yaptı. Bundan sonra yağışlı havalarda sokağımızda su birikintileri olmayacak. Mahalleli MASKİ sayesinde çamurdan kurtuldu. Bu ve diğer hizmetleri için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a mahallem ve şahsım adına teşekkür eder, selamlarımızı iletiriz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık