MİNİKLERİN YERLİ MALI HEYECANI

• 16 Aralık 2015, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Sevinç Şenşekerci ile birlikte Mudanya Belediyesi M.Agah Bursalı kreşinde gerçekleşen Yerli Malı Haftası etkinliklerine katıldı. Kreş Müdürü Adnan Gül ve Destek Hizmetleri Müdürü Hakan Öztürk'ün de katılım sağladığı etkinlikte minikler Yerli Malı kullanmanın önemini öğrendiler. Küçük yaşlarda öğrencilere yerli malı kullanmayı aşılamak gerektiğine dikkat çeken Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Minik öğrencilerimiz ileri ki yaşlarda yerli malının kullanımına özen göstererek üretici ve tüketici haline gelerek ülke ekonomisine katkı sağlayacaklardır. Bunun farkına varmaları ile ailelerin de yerli malı kullanmaya sevk etmiş olacaklardır" dedi.