MİNİKLER KARNE HEYECANINI YAŞADI

• 17 Haziran 2016, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi M.Agah Bursalı Kreşi’nin minik öğrencileri 2015-2016 eğitim öğretim yılı karne ve diplomalarına düzenlenen törenle kavuştu. Mezun olmanın gururunu yaşayan 5 yaşındaki minikler keplerini coşkuyla havaya fırlattılar.

Mudanya Belediyesi M.Agah Bursalı Kreşi’nin minik öğrencileri 2015-2016 eğitim öğretim yılının karne ve diplomalarını Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy ve Kreş Müdürü Adnan Gül’ün elinden aldı. Öğretmenlerin ve velilerinde katılım sağladığı karne töreninde 3-4-5 yaşındaki minik öğrencilerin heyecanları yüzlerinden okunurken, minik öğrenciler karnelerini ve hediyelerini dikkatlice inceledi. Öğrenciler ile yakından ilgilenen Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, minikleri kutlayarak iyi tatiller diledi.  Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve velilere dönem boyunca göstermiş oldukları ilgi ve destek için teşekkür eden Poroy, gelecek yılların daha başarılı geçmesini dileyerek, ilkokula başlayacak öğrencilere Türkyılmaz adına başarılar diledi. Eğitim öğretim dönemini başarılı bir şekilde tamamladıklarının altını çizen Kreş Müdürü Adnan Gül, kreşten mezun olan ve ilkokula başlayacak minik öğrencilere de başarılar diledi.