MİNİK YÜREKLERDEN, BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A TEŞEKKÜR!

• 11 Eylül 2015, Cuma 0:00

Hançerli Mahallesi’nin minikleri, mahallelerine çocuk oyun ve dinlenme parkı yaptırılmasını sağlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a teşekkür etti.

“Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya”da, herkesin daha mutlu, daha sağlıklı, ve daha planlı bir ilçede yaşamaları amacıyla gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, her mahalleye çocuk oyun ve dinlenme parkı sözü verdiğini, bu sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Hançerli Mahallesi’ndeki çocuk oyun ve dinlenme parkındaki oyun gruplarının montaj çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, “Belediyemiz Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüklerimiz tarafından Hançerli Mahallemizde, 1000 metrekarelik alanda çocuk oyun parkı ve içinde spor aletlerinin yer alacağı parkta oyun guruplarının montaj çalışmaları başladı. Kısa süre sonra çevre düzenleme çalışmaları tamamlandıktan sonra, Hançerli Mahallemizdeki yavrularımızın hizmetine sunacağız. Hançerli Mahallemizin aşağı mahalle olarak bilinen yerleşim bölgesinde bulunan parkın uzak olmasından dolayı, yeni bir park talebinde bulunan çocuklarımızın bu isteğini yerine getirmenin  mutluluğunu yaşıyoruz. Onların mutluluğu bizim için çok önemli” dedi. Hançerli Mahallesi’nin minikleri de, mahallelerine yapılan parkın inşaat aşamasından, oyun gruplarının montajına kadar her anını büyük bir sevinç ve heyecanla izlerken, “Mudanya Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz’ a bizleri düşünerek mahallemize oyun parkı yaptırdığı için çok teşekkür ediyoruz. Parkımızın tamamlanmasını dört gözle bekliyoruz” diyerek mutluluklarını dile getirdi.