BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ, GUINNESS REKORU’NA TANIKLIK EDEN KUMYAKA’YI GÜZELLEŞTİRİYOR!

• 11 Eylül 2015, Cuma 0:00

Guinness Rekorlar Kitabı’na Mudanya Belediyesi’nin adını yazdırarak Mudanya’nın “Dünya Barış Şehri” olduğunu tüm dünyaya duyuran Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Guinness Rekoru’nun kırıldığı yer olan Kumyaka Mahallesi’ni güzelleştiriyor. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Kumyaka Sahili’nde 460 gönüllüyle su üzerinde Barış Sembolü yaparak, Guinness Rekorlar Kitabı’na Mudanya’nın adını yazdırdıklarını hatırlatarak, rekora şahitlik eden Kumyaka Mahallemizi güzelleştirmek ve mahalle sakinlerimizden gelen talepleri gerçekleştirmek amacıyla, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, bölgede stabilize yol ve parke taşı döşeme çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüttüğünü söyledi. Başkan Türkyılmaz, “Dünya Rekoru kırarak adını dünyaya duyuran Mudanya’da, hemşehrilerimizin daha sağlıklı, daha temiz ve daha planlı bir ilçede yaşaması amacıyla, ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz” diye konuştu.