MİNİK ÖĞRENCİLERE İLK HEDİYELER BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN

• 07 Ekim 2015, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 2015-2016 eğitim öğretim yılında okula yeni başlayan miniklere, çeşitli hediyeler vererek, öğretmen ve öğrencilerin mutluluğuna ortak olmak istediğini vurguladı.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilkokul birinci sınıfa başlayan minik öğrencilerin heyecan ve mutluluğunu paylaşmak amacıyla, kitap, kalem, silgi, boya kalemi ve boya kitabı gibi kırtasiye malzemelerinden  oluşan hediye paketlerini minik öğrencilere vererek, yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesi dileğinde bulundu. Cafer Yener İlkokulu, Şükrü Çavuş İlkokulu ve Zeytinbağı İlkokulu’ndaki minik öğrencilere kırtasiye hediye setinin verildiği ziyarete Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yanı sıra Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, Mudanya Belediye Meclis Üyesi Servet Usta, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülşen Dağlı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aykut Şener de katıldı. Başkan Hayri Türkyılmaz, Mudanya’da okula yeni başlayan tüm birinci sınıf öğrencilerine bu hediye paketlerinden verdiklerini ifade etti. Minik öğrencilere derslerine iyi çalışmaları ve başarılı bireyler olmaları konusunda öğütler veren Başkan Türkyılmaz, “Derslerinize çok çalışarak önemli yerlerde görev yapacağınıza inanıyorum. Atatürk ilke ve inkılaplarından vazgeçmeden, Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı değerleri anlayarak ve Cumhuriyetimizi koruyarak, vatana ve millete hayırlı bireyler olacağınıza inanıyorum. Hepinize başarılı bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum” dedi. Minik öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Hayri Türkyılmaz, Okul Müdürleri ve öğretmenlerle de sohbet ederek, yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu.