solyanreklam
sagreklam

MİNİK ELLER FİDAN DİKTİ!

MİNİK ELLER FİDAN DİKTİ!

MİNİK ELLER FİDAN DİKTİ!
  • 29 Nisan 2015, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi M.Agah Bursalı Kreş ve Anaokulu’nun minik öğrencileri, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile birlikte Hatıra Ormanı’nda, fidan dikerek, Mudanya’nın nefes alacağı alanların yaratılması çalışmalarına da katkıda bulunmuş oldular.

 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi M.Agah Bursalı Kreş ve Anaokulu Hatıra Ormanı’nda kreş ve anaokulunun minik öğrencileriyle birlikte fidan dikti. Mudanya Belediyesi M.Agah Bursalı Kreş ve Anaokulu Müdürü Adnan Gül, anaokulu öğretmenleri ve minik öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen törende konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanyamızın eski büyüklerinden olan M.Agah Bursalı Hatıra Ormanı’nda, minik öğrencilerimizle birlikte çevreye karşı duyarlılığı artırmak, onlara Mudanya sevgisini, memleket sevgisini, ağaç sevgisini ve çevre duyarlılığını aşılamak adına fidan dikimi gerçekleştirdik. Onlar bizim geleceğimiz. Diktiğimiz ağaçlara, doğaya, Mudanyamıza ve geleceğimize onlar sahip çıkacak. Cumhuriyetimizin değerlerine, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan nesiller, ülkemizi de ilelebet yaşatacaktır. Minik yavrularımızı çok seviyoruz” diye konuştu. Başkan Türkyılmaz, Mudanya’yı doğasıyla, yeşiliyle ve çevre düzeniyle yaşanabilir bir kent yapabilmek amacıyla önemli projelere imza attıklarını, 7 dönümlük alana sahip olan M.Agah Bursalı Hatıra Ormanı’na toplam 150  adet fidan dikileceğini, piknik alanı, yürüyüş yolları ve seyir teraslarının yer alacağı bir yer haline getirileceğini sözlerin ekledi. 

Konuşmaların ardından, anaokulu ve kreşin minik öğrencileri, Başkan Hayri Türkyılmaz, Okul Müdürü Adnan Gül ve öğretmenleriyle birlikte fidan dikti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık