solyanreklam
sagreklam

MİLLETVEKİLİ ZAFER IŞIK VE BAŞKAN NEŞET ÇAĞLAYAN SULAMA BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, DSİ Bursa Bölge Müdürü Hayati Çelenk ile birlikte Orhangazi Keramet ve G&uum

MİLLETVEKİLİ ZAFER IŞIK VE BAŞKAN NEŞET ÇAĞLAYAN SULAMA BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 0:00

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, DSİ Bursa Bölge Müdürü Hayati Çelenk ile birlikte Orhangazi Keramet ve Güneyköy Sulama Birliğini ziyaret ettiler. Burada Birlik Başkanı Cihan Şen tarafından ağırlanan Mİlletvekili Işık ve Başkan Çağlayan'a Birliğin çalışmaları, sulama alanları ile ilgili sorunlar ve diğer planlamalar anlatıldı.

Orhangazi Sulama Birliği olacak

Ziyarette DSİ yasasında yapılan değişiklik ile Orhangazi’de Keramet Sulama Birliği ve Güney Yaka Sulama Birliği’nin birleştirildiğini hatırlatan DSİ bölge müdürü Hayati Çelenk, Orhangazi’de iki birlik tek çatı altında toplandı. Yeni bir düzenleme yapılarak ismi de tek olacak. Muhtemelen Orhangazi Sulama Birliği adı altında birleşmiş olacak dedi.

Birlik faaliyetleri ile ilgili bilgi

Orhangazi’de Sulama Birliği’nin başkanlığına getirilen Cihan Şen ise iki birlik ile ilgili milletvekili Zafer Işık ve Başkan Çağlayan’a bilgi aktardı. Güney Yaka Sulama Projesi’nde Sölöz yakınlarında bir bölgede yaşanan sorunu anlatan Cihan Şen, sorunun çözümü için uğraş verdiklerini ifade etti.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık