BAŞKAN ÇAĞLAYAN KOORDİNATÖR MİLLETVEKİLİ MUHAMMET BALTA VE İL BAŞKANI AYHAN SALMAN'I AĞIRLADI

• 31 Temmuz 2018, Salı 0:00

Ak Parti Orhangazi ilçe başkanlığında gerçekleşen temayül yoklaması için Orhangazi'ye gelen Ak Parti Trabzon Milletvekili ve Bursa Koordinatör Milletvekili Muhammet Balta, Ak Parti il başkanı Ayhan Salman ile birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Çağlayan ziyarette Muhammet Balta'ya ilçedeki çalışmalar ile ilgili bilgi aktardı. Başkan Çağlayan devam eden, tamamlanan ve planlanan çalışmaları Muhammet Balta ve il başkanı ile paylaştı. Ziyarette başkan Çağlayan günün anısına Muhammet Balta’ya bir tablo hediye etti.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflra İçin Tıklayınız