Milletvekili Kaplan'dan Başkan Albayrak'a Ziyaret

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.Tekirdağ genelinde yürütülen çalışmaların değerlendirildiği ziyarette, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, misafirperverliği dolayısıyla Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür etti. Başkan Albayrak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Kaplan'a çalışmalarında başarılar diledi.

Milletvekili Kaplan'dan Başkan Albayrak'a Ziyaret
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00