Milletvekili İlhami Özcan Aygun'dan Başkan Albayrak'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.Tekirdağ genelinde yürütülen çalışmaların değerlendirildiği ziyarette, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, misafirperverliği dolayısıyla Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür etti. Başkan Albayrak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Aygun'a çalışmalarında başarılar diledi.

Milletvekili İlhami Özcan Aygun'dan Başkan Albayrak'a Ziyaret
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00