solyanreklam
sagreklam

Millet Kıraathanesi yoğun ilgi görüyor

Millet Kıraathanesi yoğun ilgi görüyor

Millet Kıraathanesi yoğun ilgi görüyor
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 17:14

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce hizmete sunulan Millet Kıraathanesi'ni ziyaret eden Başkan Atilla, vatandaşlarla sohbet etti, taleplerini dinledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Yenişehir ilçesi Ofis Semtinde Bilgi Evi’nin alt katında açılan ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Millet Kıraathanesi'ni ziyaret etti. Başkan Atilla, vatandaşların uğrak yerlerinden biri haline gelen Millet Kıraathanesi'nde görüşleri dinledi, Belediye'nin çalışmalarını anlattı. Ders çalışan öğrencilere çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Atilla, gençlerle yakından ilgilendi.

Büyükşehir Belediyesi'nin her alanda önemli çalışmaları olduğunu kaydeden Başkan Atilla şöyle konuştu: "Kıraathaneye kitap okumaya, ders çalışmaya gelen hemşehrilerimize ücretsiz ikramlarda bulunuyoruz. Millet kıraathanesi sayesinde hemşehrilerimiz, kültürel ve eğitimsel faaliyetlerini daha rahat bir ortamda sürdürebiliyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Millet Kıraathanelerinin sayısını arttırıyoruz. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor."

Vatandaşlar ve öğrenciler ise çalışmaları nedeniyle Başkan Atilla'ya teşekkür ederken, "Millet Kıraathanesi konforlu bir mekan, burada gönül rahatlığıyla kitap okuyoruz, ders çalışabiliyoruz" dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık