solyanreklam
sagreklam

Mikail Aslan'dan Anadolu ezgileri

Anadolu ezgileri Mikail Aslan ile Maltepe'de yankılandı. Uzun yıllardır Almanya'da yaşayan Aslan, konser bitiminde ayakta alkışlandı.

Mikail Aslan'dan Anadolu ezgileri
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Anadolu ezgileri Mikail Aslan ile Maltepe’de yankılandı. Uzun yıllardır Almanya’da yaşayan Aslan, konser bitiminde ayakta alkışlandı.

Anadolu ezgilerinin ve etnik müziğin sevilen ismi Mikail Aslan, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde unutulmaz bir konser verdi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın da katıldığı konserde, yüzlerce kişi türkülere hep bir ağızdan eşlik etti. “Canım Efendim”, “Ben Beni”, “Aman Of” gibi halk müziğinin sevilen türkülerini seslendiren Aslan’a, salonu dolduran seyirciler de eşlik etti.

Konser bitiminde Aslan’a teşekkür eden Kılıç,  “Bu akşam türküler yoldaşımız. Bu toprakların hikayelerine, halk ozanlarımızın sanatına, sesiyle ve yorumuyla hayat veren Anadolu’nun güçlü sesi Mikail Aslan’ı, sizlerle buluşturmaktan dolayı mutluyum. Binlerce yıllık Anadolu’nun kokusu, Erenler’in öğretisi Mikail Aslan’ın muhteşem yorumu sayesinde bizlere ulaşıyor. Anadolu’nun bu zengin mirasını sanatçılarımız sayesinde nesilden nesile ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.




HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık