solyanreklam
sagreklam

Mezitli Kuyuluk Arası Artık 3 Dakika

Mezitli Kuyuluk Arası Artık 3 Dakika

Mezitli Kuyuluk Arası Artık 3 Dakika
  • 25 Mayıs 2018, Cuma 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi Kuyuluk Karacaolan Caddesi’nde gerçekletirdii scak asfalt çalmalar ile Eski Mezitli Mahallesi ile Kuyuluk Mahallesi arasn 3 dakika gibi ksa bir süreye indirdi.

Ulamda standartlar yüksek bir Mersin ina eden Mersin Büyükehir Belediyesi, Eski Mezitli’yi Kuyuluk’a balayan ve yaklak 30 yldr asfalt bekleyen Karacaolan Caddesini scak asfaltla tantrd. Yol Yapm, Bakm ve Onarm Dairesi Bakanl ekipleri tarafndan yaplan asfaltlama çalmalar kapsamnda ksa sürede bitirilen yol vatandalarn kullanmna sunuldu. 297 ton asfaltn kullanld yol sayesinde vatandalar artk 3 dakikada Eski Mezitli’den Kuyuluk’a ulaabiliyor.

 “Biz son 4 yla kadar vatandamzla birlikte hizmet gelmesini bekledik”

15 yldr mahalle muhtarl yapan Veysel Klçolu, yolun eski halinin oldukça kullansz olduunu belirtti. Vatandalarn yolu kullandnda toz toprak içerisinde kaldn ifade eden Klçolu, “Mahallemiz ortalama 30 yldr bu yolu kullanyordu. Bu yol asfalt dökülmeden önce yaz aylarnda toz toprak, k aylarnda çamur oluyordu. Ulam zor artlarda salanyordu. Büyükehir Belediyesi bu asfalt döktükten sonra çevredeki narenciye bahçeleri tozdan topraktan kurtuldu.  Bu bence ekonomiye de katk salyor. Ayn zamanda insanlarn ulam daha ksa ve daha temiz bir ekilde salanm oldu” dedi.

“Ben muhtardan daha çok vatanda gözüyle olaylar deerlendiriyorum”

Mahallesi’ne hizmet gelmesi için uzun yllar beklediini sözlerine ekleyen Klçolu, “Ben muhtardan daha çok vatanda gözüyle olaylar deerlendiriyorum. Biz son 4 yla kadar vatandamzla birlikte hizmet gelmesini bekledik ve hep bunun mücadelesini verdik. Ama sa olsun Burhanettin Bakanm ve ekibi Mersin’de Büyükehir belediyesini aldktan sonra ehrin çevresi deiti. Ayn zamanda Eski Mezitli’nin de çehresi deiti. Bugün Eski Mezitli Caddesini 18. Caddeye ve Çevlik-Eski Mezitli aras Eski Mezitli-Kuyuluk aras yine Eski Mezitli-Fndkpnar balant yollarnn asfaltlanmas son iki üç yl içerisinde yaplan hizmetler. nallah bu hizmetlerin devam da gelir. Ben her zaman her yerde söylüyorum. Biz dorunun yanndayz. Siyasi görüü ne olursa olsun bizim için önemli olan vatandaa hizmet etmesi. Yeter ki vatandaa hizmet olsun. Büyükehir Belediye Bakanmz Sayn Burhanettin Kocamaz’a yaptklar ve yapacaklar için imdiden teekkür ediyoruz”  ifadelerini kulland.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık