solyanreklam
sagreklam

Mezarlık Duvarları Yenileniyor

Mezarlık Duvarları Yenileniyor

Mezarlık Duvarları Yenileniyor
  • 16 Kasım 2017, Perşembe 0:00

Mezarlklarn, vatandalarn dardan rahatça görebilecei bir yapya kavumas amacyla balatlan projenin ilk aya Akbelen Mezarl oldu.

nsan odakl ve özverili çalmalar gerçekletirerek, halkn takdirini kazanan Mersin Büyükehir Belediyesi, insanlar için manevi deeri büyük olan mezarlklar konusunda yapt çalmalar ile halkn takdirini toplamaya devam ediyor.

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n talimat ile vatandalarn ebediyete intikal eden yaknlarn gönül rahatlyla ziyaret edebilmeleri, mezarlklarn adeta hapishaneyi andran d görünüünün yerine daha estetik bir görüntüye kavumas amacyla harekete geçen ekipler, duvarlar ksm ksm ykarak, yerine daha güvenli ve estetik duvarlar yapmaya balad. Güneykent, Akkent ve Çavulu mezarlklarnn yan sra Mezitli Mezarl’nda da e zamanl olarak yürütülen çalmalar ile Mersin’in büyük mezarlklar yeni bir görüntüye kavuacak.

Akbelen Mezarl’nda balatlan çalmalar kapsamnda mezarln etrafn çevreleyen 2 bin 441 metrelik eski duvarlar yklarak, yerine bir metresini ta kaplamann bir metresini de ferforjelerin oluturduu iki metrelik bir çevreleme sistemi yaplacak. Mersin genelinde ihtiyaç duyulan mezarlklarda devam ettirilecek olan çalmalar kapsamnda mezarlklardaki klandrmalar artrlarak daha aydnlk, estetik ve modern bir ortam oluturulacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık