solyanreklam
sagreklam

Mersinliler Yeni Sahil Bandında Yaz Akşamlarının Keyfini Çıkarıyor

Mersinliler Yeni Sahil Bandında Yaz Akşamlarının Keyfini Çıkarıyor

Mersinliler Yeni Sahil Bandında Yaz Akşamlarının Keyfini Çıkarıyor
  • 17 Haziran 2018, Pazar 0:00

Mersin Büyükehir’in Mersin’i sahil ehri kimliine yakr hale getirmek için ödüllerle taçlandrd sahil projeleri vatandalardan takdir topluyor.

Mersin’in 375 kilometrelik sahil eridinde balatt dönüümlerle Mersin sahillerini standard yüksek, modern ve nezih hale getiren Büyükehir Belediyesi, vatandalar denizle bulutururken, oluturduu yeni sosyal alanlarla vatandalar sahile çekiyor.

Yaplan çalmalarla adeta yeni bir kimlik kazanan Mersin sahillerinde vatandalar, günün her saatinde kesintisiz aktivitelerle buluuyor.

 “Artk saat kaç olursa olsun gönül rahatlyla sahilde yürüyebiliyoruz”

Yenilenen Mersin sahillerinden son derece memnun olduklarn ve kadn olarak rahatça sahile gelip yürüyü yapabildiklerini ifade eden Halenur Paksoy, “Buralar son zamanlarda çok beenmeye baladm. Yeni klandrmalar yapld. Önceden buralar hem karanlkt hem de pek tekin deildi. Sahilde arkadalarmla yürürken epey zorlanyorduk. Ama son zamanlarda yeni klandrmalar ve iletmeler yapld. Artk saat kaç olursa olsun gönül rahatlyla çkp yürüyebiliyoruz. Çok güzel oldu. Gayet memnunuz. Belediyemize her ey için teekkür ediyoruz” dedi.

“Önceden sahile inmek bana riskli geliyordu”

Geçmi yllarda sahilin tekinsiz yer olarak akllara kazndn ve sahile inmekten çekindiklerini söyleyen vatanda Ferhan Kök, “Daha önceden hiç sahile inmiyordum. Çünkü sahil bana çok riskli geliyordu. Iklandrmalar yapldktan sonra daha iyi oldu. Artk daha güvenilir hale geldii için yürüyü yapabiliyoruz” eklinde konutu.

“Sahil cvl cvl hale geldi”

Mersin sahillerinin yeni projelerle daha güvenli bir yer haline geldiini belirten Aydan Ar, “Ben bir yldr sahile inmiyordum. Sahilin yeni hali daha güzel oldu. Eskiden burada babo köpekler falan dolayordu ve baz insanlar banklar söküyorlard. Sahiller imdi daha güvenli ve cvl cvl hale geldi. Emei geçen herkese teekkür ediyoruz” ifadelerini kulland.

Sahip olduu doal güzelliklere projeleri ile yeni güzellikler ekleyerek Mersin’in potansiyelini yükselten Mersin Büyükehir Belediyesi’nin sahil düzenleme çalmalarndan vatandalar oldukça memnun. Büyükehir Belediyesi ekiplerinin aralksz olarak sürdürdüü çalmalar tamamlandnda, Mersin’in sahil eridinin en güzel ekilde kullanm salanm olacak.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık