solyanreklam
sagreklam

Mersin'de Gece İlaçlamaları Başladı

Mersin'de Gece İlaçlamaları Başladı

Mersin'de Gece İlaçlamaları Başladı
  • 21 Mayıs 2018, Pazartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi sivrisinek ve uçkun mücadelesi kapsamnda gece ilaçlamalarna balad.

Mersin Büyükehir Belediyesi ekiplerince günein batmasna yakn saatlerde balayan ilaçlama çalmalarnda cadde ve ara sokaklar dâhil olmak üzere kentin tüm mahallelerinde çalmalar devam ediyor.

lçelerinin tüm noktalarnda ilaçlama konusunda tek yetkili kurum olan Mersin Büyükehir Belediyesi’nin ilaçlama ekipleri mahallelerdeki çalmalarna devam ederken çalmalar srasnda vatandalardan gelen ikâyetler de dikkate alnarak öncelikli bölgelerde ilaçlamalara arlk veriliyor.

Mersin il genelindeki rutin ve gece ilaçlamalar ile ilgili bir deerlendirme yapan Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, ilaçlama hizmeti konusunun Mersinde yaayan vatandalarn en çok önemsedii ve Mersin Büyükehir Belediyesine en çok teekkür ettii konulardan birisi olduunu ifade etti.

Belediye olarak vatandalarn evlerinde huzur içinde yaamalar için hiçbir fedakârlktan kaçnmadklarn kaydeden Bakan Kocamaz, “Mersinde scaklk deerleri üst seviyelere doru çkmaya balad. Bizler de kentimizin içinde bulunduumuz dönemden itibaren seyretmesi öngörülen hava scaklklarn da göze alarak gece ilaçlamas hizmetini daha önce planladmz zamandan daha önce balattk” dedi.

laçlama hizmeti konusunda göreve geldikleri dönemden itibaren önemli bir yol kat ettiklerine dikkat çeken Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, “Görevde bulunduumuz süre içinde ilaçlamada kullanlmak üzere araç ve araç üstü ekipmanlar aldk. Amacmz halkmzn bu konuda yaad skntlar tamamen gidermek. Yl boyunca devam eden rutin ilaçlama çalmalarmza bugünden itibaren gece ilaçlamalar da katld. Bu konuda youn bir çalma sürdürüyoruz.” ifadelerini kulland.

l genelindeki 13 ilçede Corafi Bilgi Sistemi’nden yararlanlarak merkezde 38, Anamur’da 5, Aydnck’ta 2, Bozyaz’da 4, Çamlyayla’da 2, Erdemli’de 9, Gülnar’da 3, Mut’ta 4, Silifke’de 9 ve Tarsus’ta 14 olmak üzere toplam 90 araç ve araç üstü ekipman kullanlrken bu araçlarn içinde 72 ULV, 10 Pulvarizatör ve 8 Mistbloweryer alyor.

Mersin Büyükehir Belediyesi ekipleri tarafndan devam ettirilen gece ilaçlama çalmalarnn Ekim aynn sonuna kadar devam etmesi planlanyor.     

       


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık