solyanreklam
sagreklam

Mersin Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek

Mersin Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek

Mersin Yeni Yıla Işıl Işıl Girecek
  • 28 Aralık 2017, Perşembe 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi yeni yla sayl günler kala tüm Mersin’i batan aa klarla süsledi.

Büyükehir Belediyesi, Mersin’in önemli cadde ve bulvarlarnda yapt süslemeler ile Mersin’i yeni yla hazrlad.

Yeni yl yaklarken Mersin sokaklar yine k seline döndü. Mersin Büyükehir Belediyesi, her yl olduu gibi kentin meydan ve bulvarlarn 2018 yl için rengârenk klarla donatt.

Yeni yl öncesi ortaya çkan renkli manzaray oldukça beenen Mersinliler bol bol fotoraf çektirdi. Kent genelindeki ylba süslemeleri kapsamnda Gazi Mustafa Kemal Bulvar üzerinde 3 adet köprünün yenileme ve boyama çalmalar yaplarak dekoratif klarla süslendi.

Mersin’in önemli ana ulam arterlerinde yer alan kavaklarda yeni yl süslemeleri yapan ekipler Mersin’i adeta renk cümbüüne çevirdi.

Büyükehir Belediyesi ekipleri ehir Hastanesi Kava, Milli Mücahit Rfat Uslu ile 36. Cadde kesiimin de yer alan kavak, Adnan Menderes Bulvar ile Babil Caddesi kesiimin de yer alan kavak, tfaiye Kava, GMK Karayollar Kava,  Adnan Menderes ile 8. Cadde kesiimin de bulunan kavak, Müftü Köprüsü Üstü dekoratif kl aydnlatmalarla süsledi.

Ekipler tarafndan smet nönü Bulvar ile 13. Cadde kesiimin de ki kavaa 5 metre yüksekliinde kl ant aaç monte edilirken, Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n Mersinliler için “Yeni ylnz kutlu olsun” mesajnn yer ald tabelalar ehrin ilek caddelerine monte edildi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık