solyanreklam
sagreklam

Mersin Tüm Değerleriyle EMITT?e Taşındı

Mersin Tüm Değerleriyle EMITT?e Taşındı

Mersin Tüm Değerleriyle EMITT?e Taşındı
  • 25 Ocak 2018, Perşembe 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi, dünyann be büyük turizm fuar arasnda yer alan ve bu yl 22. kez kaplarn açan EMITT- Dou Akdeniz Uluslararas Turizm ve Seyahat Fuar’nda yerini ald. Mersin Büyükehir Belediyesi’nin standnda kentin tarihi-kültürel tüm deerleri ve lezzetleri misafirleri karlad.

Mersin, bu yl da Büyükehir Belediyesi’nin açt stantla stanbul EMITT Fuar’nda yerini ald. Mersin’i tüm deerleriyle dünyaya tantmak amacyla EMITT 2018’de yerini alan Büyükehir Belediyesi, Mersin’in bütün deerlerini fuara tad.

Gözde stantlardan bir tanesi de Mersin

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin stand, EMITT 2018 Fuar'nn ilk gününde ziyaretçilerin urak adresi oldu. Mersin'in tantlmas noktasnda ulusal ve uluslararas birçok fuarda kentin tarihi, turistik ve kültürel deerlerini dünyann pek çok noktasna tayan Büyükehir Belediyesi, binlerce kiinin ziyareti ile EMITT 2018 Fuar'nn gözde stantlarndan biri olmay baard.

lçe belediyelerinin, derneklerin ve tantm birliklerinin Mersin'in deerlerini tantma frsat bulduklar stantlarda Mersin'e özgü lezzetler de stantta yerini ald.  Stantlar gezen misafirler, Tarsus cezeryesi, algam, tahin helvas, Çamlyayla’nn el emei göz nuru ine oyalar, Gülnar’n kinii, bademi, üzümü, menengiçi, adaçay, Erdemli’nin limonu ve portakal gibi Mersin'in birçok farkl lezzetini tatma frsat bulurken, Aydnck ilçesinde bulunan Aynalgöl (Gilindere) Maaras ve Silifke de bulunan Kzkalesi, Adamkayalar,  Cennet-Cehennem Maaras da misafirlere tantld.

Ayrca Mersin Büyükehir Belediyesi Kültür Yaynlar’nn kitaplar da ziyaretçilere hediye edildi.

VR Mersin yine göz doldurdu

Mersin'i birçok deeriyle EMITT 2018 Fuar'na tayan Büyükehir Belediyesi, Mersin ve Çevresi Turizm Alan Altyap Hizmet Birlii (METAB) ibirlii ile hayata geçirdii ve dünya çapnda 4 ödüle layk görülen, ayrca EMITT 2017 Fuar'nda da 'Destinasyonlar' dalnda 'En yi Teknolojik Stant Ödülü'nü kazanan VR Mersin stand ile de katlmclardan bu yl da büyük ilgi gördü.

Mersin'in tarihi ve doal güzelliklerinin sanal tur yöntemi ile 360 derece tantmnn yapld 'VR Mersin' ziyaretçileri kentin doal güzellikleri ve tarihi yerlerinde bir ziyarete çkararak, farkl bir deneyim yaatt.

Ziyaretçiler proje kapsamnda il genelinde 272 noktada hava-kara, gece-gündüz çekimlerinin yer ald ve toplam 2130 adet panoramik fotorafn bulunduu VR Mersin ile Mersin’in sahip olduu tarihi, doal ve kültürel deerlere göz atma frsat buldu.

85 ülkeden 4800 katlmc

Bu yl rekor seviyede yabanc profesyonel ziyaretçiyi arlayan EMITT- Dou Akdeniz 0Uluslararas Turizm ve Seyahat Fuar, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açld. Dünyann ve Türkiye’nin dört bir yanndan tatil rotalarn ayn platformda bir araya getiren EMITT, bu yl 60 bin metrekarelik 10 salonda 85 ülkeden 4800 katlmcy arlyor.

Dünyann en büyük be turizm fuar arasnda yer alan EMIT 2018 Fuar katlmclar tarafndan hazrlanan çeitli sahne gösterileri ve stant etkinliklere sahip olacak ve 28 Ocak 2018 Pazar akam sona erecek.

Büyükehir belediyesinin standnda yer alan kurumlar

Görkemli bir törenle açl gerçekletirilen ve dünyann en büyük 5 turizm fuarndan biri olan EMITT’te bu yl da renkli standyla göz dolduran Büyükehir Belediyesi, Tarsus Belediyesi, Aydnck Belediyesi, Erdemli Belediyesi, Çamlyayla Belediyesi, Gülnar Belediyesi, Mersin ve Çevresi Turizm Alan Altyap Birlii (METAB), Çukurova Turistik letmeciler ve Otelciler Birlii (ÇUKTOB), Türkiye Seyahat Acentalar Birlii (TÜRSAB), Mersin Turizm letmecileri Dernei (MERTD), Kzkalesi Turizm letmecileri Dernei, Silifke Turizmi Gelitirme, Tantma ve Yardmlama Dernei ve Dokuma ve Kültür Ürünleri Gelitirme Dernei (DOKÜDER) stantlar ile katld.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık