solyanreklam
sagreklam

Mersin Büyükşehir Belediyesi e-Devlet?te

Mersin Büyükşehir Belediyesi e-Devlet?te

Mersin Büyükşehir Belediyesi e-Devlet?te
  • 18 Ocak 2018, Perşembe 0:00

35 milyondan fazla kullancnn yararland e-Devlet Kaps’na Mersin Büyükehir Belediyesi de eklendi. Bilgi lem Dairesi tarafndan, Mersin Büyükehir Belediyesi’nin e-Devlet Kaps’na entegrasyonu salanarak vatandalarn hizmetine sunuldu.

Biliim alannda birçok ilki ve yenilii Mersin’e kazandrmaya devam eden Büyükehir Belediyesi, bu defa da 35 milyondan fazla kullancnn faydaland e-Devlet Kaps’nda yer almaya balad.

www.turkiye.gov.tr  adresinden girilerek güvenle giri yaplabilen e-Devlet Kaps’nda yer alan Mersin Büyükehir Belediyesi, büyükehir belediyelerinin arasnda 23.’üncü srada yer ald.

Bilgi lem Dairesi tarafndan Yönetim Bilgi Sistemi’ne geçen ilk Büyükehir Belediyesi olan Mersin Büyükehir Belediyesi, ayrca VR Mersin, Muhtarlarla Göz Göze Program, Genç Dâhiler Projesi, Mezarlk Bilgi Sistemi, Mersin’de ilk defa yaplan Ulusal Bilgi Güvenlii Zirvesi, E-Belediye gibi hizmetlerin yan sra yenilenmi ve güçlendirilmi web sayfas ile biliim alannda çr açmaya devam ederken son olarak da e-Devlet Kaps’na girdi.

16 Ocak 2018 yl itibariyle vatandalar Mersin Büyükehir Belediyesi’ne gelmeden de e-Devlet Kaps üzerinden Beyan Bilgileri Sorgulama, Sicil Bilgileri Sorgulama, Tahakkuk Bilgileri Sorgulama ve Tahsilat Bilgileri Sorgulama ilemlerini gerçekletirmeye balad.

Bilgi lem Dairesi Bakanl tarafndan, biliim alanndaki çalmalar hzla sürdürülürken, bu anlamda en iyi hizmet salayan Büyükehir Belediyesi olmak için çalmalar tüm hzyla devam ediyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık