solyanreklam
sagreklam

'MBB Yaz Okulları' başladı

'MBB Yaz Okulları' başladı

'MBB Yaz Okulları' başladı
  • 07 Ağustos 2018, Salı 8:21

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman:

“Çocuklarımızın güzel bir tatil geçirmeleri için Yaz Okulları’nı başlattık”

Mardin Büyükşehir Belediyesi,  öğrencilerin yaz tatillerini daha güzel geçirmeleri için birçok projeyi hayata geçirdi. Gençlik Merkezi, Bilgi Evleri, MARMEK, Konservatuar da devam eden kurs ve aktivitelerin yanı sıra Mahalleme Havuz Geldi Projesiyle çocuklar havuzun keyfini çıkarıyor. Yüzme, bisiklet, voleybol, basketbol, bocce, futbol ve jimnastik gibi eğitimlerin verileceği, Yaz Okulları, Aziz Sancar Lisesi’nde başladı.

7-13 yaş arası çocuklar kayıtlarını, MBB Konservatuarı, Hatuniye Kız Teknik ve Anadolu Lisesi, Abdulkadir Tutaşı İlkokulu, MBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığında yapabilirler.

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Çocuklarımızın güzel bir tatil geçirmeleri için Yaz Okulları’nı başlattık” dedi.

Yaman, “Okulların tatil olmasının ardından çocuklarımızın güzel bir yaz geçirmeleri için yapacağımız çalışmaları bir bir hayata geçiriyoruz. Özellikle çocuklarımızın sanatla, sporla ve kitap okuma aşkıyla yoğrulmasını arzuladık. Bu nedenle birimlerimiz çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Mardin’e her alanda yeni çalışmalar kazandırdıklarını söyleyen Yaman, şunları söyledi: “Çocuk dostu çalışmalara ağırlık veriyoruz. Kırsal mahallelere çocuk oyun alanları, şehir merkezine büyük parklar, havuz, spor okulları gibi çalışmalara kazandırdık. Bu çalışmalarımızda çocuklarımıza öncelik veriyoruz. Çocuklarımız, yapılan çalışmalardan gayet memnun”


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık