solyanreklam
sagreklam

MASKİ’den, Selendi’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Selendi Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Sakin Gürbüz’ü makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.Manisa...

MASKİ’den, Selendi’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 19:29
01.08.2018 16:29

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Selendi Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Sakin Gürbüz’ü makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Selendi Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu İbrahim Kara’nın Turgutlu ilçesine görevlendirilmesinin ardından göreve başlayan Sakin Gürbüz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Genel Müdür Yardımcısı Başaran’a ziyarette MASKİ Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak ve Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ulvi Kaynak eşlik etti. Başaran’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu Gürbüz, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e beni bu göreve layık gördüğü için teşekkür ederim. Ziyaretime gelen MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran’a ve daire başkanlarımıza teşekkür ederim” dedi.
“Birlik ve beraberliğimiz sayesinde önemli yatırımlarımız daha hızlı ve kolay ilerliyor”
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ise, “Manisa Büyükşehir Belediyemizin ve MASKİ Genel Müdürlüğümüzün ilçe merkezleri ve mahallelerindeki yatırımlarında görev yapan arkadaşlarımızın iş yükünü hafifletmek için hep birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Gerek Büyükşehir ile gerekse de idaremizle diyalog halinde olan Muhtarlık Hizmetleri Sorumlumuza ve MASKİ İlçe Şefimize önemli görevler düşmektedir. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece yatırımlarımız daha hızlı ve kolay bir şekilde hayata geçirilecektir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün tarafından Selendi ilçemiz için bu göreve layık görülen Sakin Gürbüz'e yeni görevinde başarılar dilerim. Allah utandırmasın” dedi.                


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık