solyanreklam
sagreklam

MASKİ, Turgutlu Merkezdeki Eski İçme Suyu Vanasını Modernize Edecek

MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran ile Burak Aslay, Turgutlu ilçesini ziyaret etti. Ziyarette, köprülü kavşak çalışması nedeniyle Selvilitepe Mahallesi’nde ya...

MASKİ, Turgutlu Merkezdeki Eski İçme Suyu Vanasını Modernize Edecek
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 17:53
02.08.2018 14:53

MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran ile Burak Aslay, Turgutlu ilçesini ziyaret etti. Ziyarette, köprülü kavşak çalışması nedeniyle Selvilitepe Mahallesi’nde yapılacak olan eski vana sisteminin modernizasyon süreci ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda, çalışma öncesinde tüm detaylar değerlendirilerek, titiz bir çalışma planı çıkarıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerde yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor. Bu kapsamda, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran ile Burak Aslay Turgutlu ilçesini ziyaret etti. Başaran ve Aslay’a, İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu, MASKİ ilçe Şefi Melikşah Erzik, teknik personel ve yüklenici firma yetkilisi eşlik etti. Yapılan görüşmede, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen köprülü kavşak çalışması kapsamında deplase edilen içme suyu hatları değerlendirildi. Deplase çalışmalarının ardından Selvilitepe Mahallesi’nde bulunan içme suyu vana sisteminde yapılacak olan modernizasyon çalışması ile ilgili olarak görüşülen toplantıda, titiz bir çalışma için tüm detaylar masaya yatırıldı. Yapılan toplantı ile daha sağlıklı içme suyu sistemleri için çalışma planı hazırlandı.
Çalışma öncesinde tüm detaylar görüşüldü
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “Turgutlu’nun trafik çilesine son vermek için Manisa Büyükşehir Belediyemiz tarafından inşa edilen köprülü kavşak ile ilgili yaptığımız içme suyu hattı deplase çalışmasında artık sona yaklaştık. Vanaların yer aldığı manevra odasını da günümüz şartlarına uygun hale getirerek yeni hatları hemşerilerimizin kullanımına sunacağız. Bu yüzden vanalarda yapılacak yenileme çalışması öncesinde yüklenici firma yetkilisi ve teknik personelimiz ile birlikte çalışma öncesinde bir planlama toplantısı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza vanaların değişimi sırasında su kesintisini hissettirmemek için titiz bir çalışmaya imza atacağız. Bütün malzemelerimizin yedeklemesini yaptık. Eski vanaların hali gerçekten içler acısı. Eski sistemlerin il genelinde modernizasyonuna hız kesmeden devam edeceğiz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları ile daha yaşanılabilir bir Manisa için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık