solyanreklam
sagreklam

MASKİ Ekipleri Afşar'da Üstyapıya da Başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesine bağlı Afşar Mahallesi’nde 46 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MAS...

MASKİ Ekipleri Afşar'da Üstyapıya da Başladı
  • 12 Ağustos 2018, Pazar 17:29

MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesine bağlı Afşar Mahallesi’nde 46 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi ile 17 ilçede sağlıklı alt ve üst yapılar inşa etmeye devam ediyor. MASKİ, proje kapsamında Sarıgöl ilçesine bağlı Afşar Mahallesi’nde yürüttüğü çalışmalarda da ilerleme kaydetti. 26 kilometre uzunluğunda içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme işinin hızla sürdüğü mahallede, altyapısı biten kısımların üstyapılarına da başlandı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından altyapı ile birlikte mahallede 46 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışması hayata geçiriliyor.
“Şuan bile eski haline göre çok daha iyi”
Afşar Mahalle Muhtarı Fatih Danacı, mahallelerinde yürütülen çalışmalarla ilgili olarak “Altyapı çalışmalarımızdan kısa bir süre sonra taş döşemelerimiz de başladı. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Gayet güzel bir şekilde yapılıyor. Şuan bile eski haline göre çok daha iyi. Yapılan işten memnunuz. Hepsi tam anlamıyla bittiğinde ortaya çok güzel bir iş çıkacağını düşünüyorum. Başkanlarımıza ve çalışan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık