solyanreklam
sagreklam

“MARKOPAŞA” MUDANYA’YA GELDİ

“MARKOPAŞA” MUDANYA’YA GELDİ

“MARKOPAŞA” MUDANYA’YA GELDİ
  • 28 Ocak 2016, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu oyuncuları “Markopaşa Müzikali” ile Mudanyalı seyircilerle buluştu.

Mudanya Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Franz Von Schönthan ve Gustav Kadelburg'un kaleme aldığı, usta oyuncu Nejat Uygur tarafından günümüze uyarlanan “Markopaşa Müzikali” Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahnelendi.  Nejat Uygur’un uzun yıllardır oynadığı müzikal, Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu oyuncuları tarafından izleyiciyle yeniden bir araya geldi. Gerçekleşen oyuna Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Şen’in yanı sıra, belediye meclis üyeleri ve Mudanyalılar katılım sağladı.  Paşa'ya iç güveyi olan damat ve arkadaşının yaşadıklarını konu alan ve iki perdeden oluşan müzikal Mudanyalıları kahkahaya boğdu.
“MUDANYA SANATA DÜŞKÜN BİR KENT”
Oyun sonunda oyuncuları tek tek tebrik ederek, hediyeler takdim eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanya’mız için çok güzel bir gece yaşadık. Mudanya’mız kültür ve sanata aç ve düşkün bir kent.  Sanatın her dalı ile Mudanyalıları buluşturmak bizim görevimizden biridir” diye konuştu. Yıllar öncesinden İstanbul’da Nejat Uygur ile olan anılarını da anlatan Türkyılmaz, kültür ve sanat etkinliklerinin devam edeceğini de sözlerine ekledi.
70 ‘li yıllardan itibaren Nejat Uygur Tiyatrosu ile özellikle yaz aylarında Mudanya’ya sık sık geldiklerini dile getiren oyuncu Behzat Uygur, “Mudanya’ya gelirken hep başka bir heyecan duyuyoruz.  Burada olmaktan ve Mudanya’da oyun oynamaktan mutlu oluyoruz” dedi.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık