Maraton Heyecanı Fuara Taşındı

• 01 Aralık 2017, Cuma 0:00
Mersin Bykehir Belediyesi tarafndan bu yl 3.?s gerekletirilecek olan Uluslararas Mersin Maratonu kapsamnda maraton fuar balad. Dans gsterileri, syleiler ve konserlerin yer ald fuarda vatandalar hem elendi hem de Uluslararas Mersin Maratonu?nda giyecekleri tirtlerini ve gs numaralarn ald. Mersin?de 3 Aralk?ta ncs koulacak Uluslararas Mersin Maratonu ncesinde vatandalar maraton heyecann fuarda yaamaya balad. Forum Mersin Alveri Merkezi'nde ok sayda standn yer ald fuarn ilk gnnde Pop Latin Mziinin nemli isimlerinden Gatto Gabriel ve Steven Cyril verdii konser ile Mersinli mzikseverlere elence dolu bir akam yaatt. Binlerce vatandan ziyaret ettii fuarn ilk gn Hseyin Polat zel Eitim Uygulama Merkezi zel rencilerinin muhteem solo zeybek gsterisi ile aln yapt. Nihat Szmen Rehabilitasyon Merkezi rencilerinin Anadolu Atei gsterisi ile devam eden fuarda, Bykehir Belediyesi Kent Orkestras verdii konserle Mersinlileri maraton ncesi cotururken, Toros niversitesi rencileri tarafndan gerekletirilen hip hop gsterisi de vatandalardan youn ilgi grd. Mzik, Dans, Elence ve Spor Bu Fuarda Mzik, dans elence ve sporun yer ald fuarda unutulmaz Trk maratoncular Dnya Maraton Birlii Trkiye Temsilcisi Osman Atakan Tekin, smail Akay, Ahmet Altun, Mehmet Yurdadn, gibi isimlerle buluan atletizm merakllar gerekletirilen syleiler ile atletizm, maratonun tarihi ve salkl beslenme hakknda merak ettiklerini rendi. nc ylnda binlerce insan sporla birletirecek olan Uluslararas Mersin Maratonu Fuar?nda Mersin Bykehir Belediyesi halk oyunlar topluluu sergiledikleri yresel dans gsterileri ile vatandalardan youn ilgi grd. Mersin niversitesi Beden Eitimi ve Spor Yksekokulu Rekreasyon Anabilim Dal retim Grevlisi Doc. Dr. rfan Yldrm ve Yrd. Do. Dr. Yasin Ersz?n fiziksel aktivite ve salkl beslenme ile ilgili sylei gerekletirdii fuarda vatandalar mzik eliinde Umman Mazcolu ile egzersiz yapt. Zumba ve salsa gsterilerinin de yer ald fuar programnda Pop Latin Mziin sevilen isimleri Gatto Gabriel Ve Steven Cyril verdii mini konser ile Mersinlilere unutulmaz bir fuar gn yaatt. Cumartesi gn de devam eden fuar, dolu dolu program ile vatandalara hem elenceyi hem de maraton heyecann yaatt. 13.30?da balayan fuarn aln Titanyum Spor Kulb Aikijutsu gsterisi ile yapt. Genlik Ve Spor Hizmetleri l Mdrl tarafndan gerekletirilecek karate gsterisi ile devam eden fuarda, Trkiye?nin nemli olimpik sporcularndan Veli Ball, Mehmet Terzi, Fazl Bayram Hadi atletizmle ilgili sylei gerekletirdi. Mersin Bykehir Belediyesi tarafndan gerekletirilen cimnastik gsterisi ve bando takm konseri ise fuara ayr bir renk katt. ocuk dans gsterisi, zumba gsterisi, Toros niversitesi akademisyenleri tarafndan gerekletirilecek temel yaam destei syleilerinin de yar ald fuarda Maraton Fuar ncesi gerekletirilen resim yarmasnn dlleri verildi. Fuar, Mersinlilerin yakndan tand Gatto Gabriel ve Steven Cyril, Gerardo Rosales, Orlando Tupamahu ve Rudi Sbma?nn konseri ile sona erdi.