solyanreklam
sagreklam

Manisalı Öğretmen Twitter'dan Sosyal Mesaj Verdi: 'İnsanları Eğitmeli'

Manisa Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Koray Özgürler, Güzelyurt Mahallesi’ndeki yağmursuyu ızgaralarının çöp tenekesi gibi kullanılması üzerine Twitter&rsquo...

Manisalı Öğretmen Twitter'dan Sosyal Mesaj Verdi: 'İnsanları Eğitmeli'
  • 12 Ağustos 2018, Pazar 17:23

Manisa Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Koray Özgürler, Güzelyurt Mahallesi’ndeki yağmursuyu ızgaralarının çöp tenekesi gibi kullanılması üzerine Twitter’dan, “İnsanları Eğitmeli” başlığıyla sosyal bir mesaj yayınladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, yağmursuyu ızgaralarına çöp atılmamasına yönelik sürekli olarak duyarlılık çağrısı yapmasına rağmen ızgaralar çöple dolmaya devam ediyor. Manisa Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Koray Özgürler de Güzelyurt Mahallesi’ndeki ızgaraların durumunu fotoğraflarla birlikte sosyal medyada paylaştı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni etiketleyerek Twitter üzerinden sosyal mesaj veren Özgürler, vatandaşları ızgaralara çöp atılmaması konusunda duyarlı olmaya davet etti. Özgürler’in iletisinin MASKİ Genel Müdürlüğü’ne ulaşması sonrasında ise hemen çalışmalar yapılarak ızgaralar temizlendi.
İşte Koray Özgürler’in O Mesajı
“İnsanları eğitmeli. Sokaklara atılan çöpler yüzünden Güzelyurt Mahallesi’ndeki rögar kapaklarının büyük çoğunluğu tıkalı. Bu sebeple TOKİ ilkokulu önündeki yol, yağışta Gediz Nehri gibi oluyor”

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık