solyanreklam
sagreklam

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Rakibi Bergama Belediyespor

Afyon kampında oynadığı 7 hazırlık maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan Manisa Büyükşehir Belediyespor son hazırlık maçında 26 Ağustos Pazar günü saat 17.00&rsq...

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Rakibi Bergama Belediyespor
  • 25 Ağustos 2018, Cumartesi 19:28

Afyon kampında oynadığı 7 hazırlık maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan Manisa Büyükşehir Belediyespor son hazırlık maçında 26 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de (yarın) Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde Bergama Belediyespor ile karşılaşacak. TFF 2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz, Bergama Belediyespor ile yarın oynayacağı hazırlık maçının ardından ise 2 Eylül Pazar günü ligin ilk haftasında konuk edeceği Zonguldak Kömürspor maçına odaklanacak.

Afyon’da tamamladığı 2. etap kamp döneminin ardından Manisa’da temposunu düşürmeden yeni sezon hazırlıklarına teknik direktörü Levent Devrim yönetiminde devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Bergama Belediyespor’la yarın saat 17.00’de Mümin Özkasap Spor Tesisleri’nde son hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. 16 Temmuz tarihinde Afyon’da başladığı yeni sezon hazırlıklarında şu ana kadar 7 hazırlık maçı yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor oynadığı hazırlık maçlarında Fatsa Belediyespor, Sivas Belediyespor ve Ankara Demirspor’u mağlup ederken, Utaş Uşakspor ve Yeni Orduspor’a mağlup olmuş, Yeni Altındağ Belediyespor ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor’la ise berabere kalmıştı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Afyon’da Oynadığı Hazırlık Maçlarında Aldığı Sonuçlar

1. Manisa Büyükşehir Belediyespor: 2 Fatsa Belediyespor: 0

2. Manisa Büyükşehir Belediyespor: 0 Yeni Altındağ Belediyespor: 0

3. Manisa Büyükşehir Belediyespor: 3 Sivas Belediyespor: 1

4. Manisa Büyükşehir Belediyespor: 2 Ankara Demirspor: 1

5. Manisa Büyükşehir Belediyespor: 1 Bodrum Belediyesi Bodrumspor: 1

6. Manisa Büyükşehir Belediyespor: 0 Utaş Uşakspor: 1

7. Manisa Büyükşehir Belediyespor: 0 Yeni Orduspor: 1

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık