solyanreklam
sagreklam

Demirciler ve Hükümet Caddesi'nin Altyapısında Sona Yaklaşıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Ahmetli’deki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiğinde söz verdiği ‘Hükümet ve De...

Demirciler ve Hükümet Caddesi'nin Altyapısında Sona Yaklaşıldı
  • 25 Ağustos 2018, Cumartesi 19:09

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Ahmetli’deki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiğinde söz verdiği ‘Hükümet ve Demirciler Caddesi Yol Tretuvar ve Meydan Düzenlemesi’ projesi kapsamında başlattığı 750 metrelik yağmursuyu hattı döşeme çalışmasında sona yaklaştı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde uzun yıllar kullanılacak altyapı çalışmalarına imza atıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, Ahmetli ilçesi ziyaretinde esnaf ve vatandaşlara müjdesi olan prestij cadde projesinde altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. 750 metrelik yağmursuyu hattı projesi kapsamında Demirciler Caddesi’ndeki çalışmalar tamamlandı. Hükümet Caddesi’nde ise ekipler çalışmalarına devam ediyor.

“Proje, ilçeye görsel şölen sunacak”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla Ahmetli ilçe merkezinde hayata geçirilecek olan ‘Hükümet ve Demirciler Caddesi Yol Tretuvar ve Meydan Düzenlemesi’ projesi öncesinde idare olarak üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Projenin sorunsuz bir şekilde hayata geçirilmesi için başlattığımız 750 metrelik yağmursuyu hattı döşeme çalışmamızda sona yaklaştık. Proje tamamlandığında Ahmetli’de ikamet eden vatandaşlarımızın yürüyüş yapmaktan keyif alacağı, sosyal zamanlarını geçirebileceği, ilçeye görsel anlamda şölen sunacak yeni bir yaşam alanı kazandırılacak. Hayırlı olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık