Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Hazırlık Maçı Programı Belli Oldu

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Hazırlık Maçı Programı Belli Oldu
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:10

Afyon’da 2. etap kamp çalışmalarına başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un hazırlık maçı programı belli oldu. Yeşil beyazlılar Afyon’da 2. etap kamp çalışmalarında ilk hazırlık maçında 7 Ağustos Salı günü Yeni Altındağ Belediyespor’la karşılaşacak. Temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor, 26 Ağustos Pazar günü Manisa’da taraftarlarının huzuruna çıkacağı maçta Bergama Belediyespor’la, Mümin Özkasap Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde Afyon’da 2. etap kamp çalışmalarına startı veren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un 2. etap kamp döneminde ki hazırlık maçı programı belli oldu. 1. etap kamp döneminde Fatsa Belediyespor ile oynadığı ilk hazırlık maçını Tayyib Kanarya’nın attığı 2 golle 2-0 kazanan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Afyon’da 2. etap kamp dönemindeki ilk hazırlık maçında 7 Ağustos Salı günü Yeni Altındağ Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil beyazlı temsilcimiz Yeni Altındağ Belediyespor maçının ardından 10 Ağustos Cuma günü Sivas Belediyespor’la, 12 Ağustos Pazar günü Ankara Demirspor’la, 14 Ağustos Salı günü Bodrumspor’la, 16 Ağustos Perşembe günü Utaş Uşakspor’la, 19 Ağustos Pazar günü Yeni Orduspor’la karşılaşacak.
Bergama Belediyespor İle Oynanacak Olan Hazırlık Maçı Manisa’da
Afyon’da 2. etap kamp döneminde Yeni Altındağ Belediyespor, Sivas Belediyespor, Ankara Demirspor, Bodrumspor, Utaş Uşakspor ve Yeni Orduspor ile hazırlık maçı yapacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Manisa’da oynayacağı hazırlık maçında ise 26 Ağustos Pazar günü Mümin Özkasap Stadı’nda Bergama Belediyespor ile karşılaşacak.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Hazırlık Maçı Programı
7 Ağustos Salı (Yeni Altındağ Belediyespor)
10 Ağustos Cuma ( Sivas Belediyespor)
12 Ağustas Pazar ( Ankara Demirspor)