solyanreklam
sagreklam

Manisa Büyükşehir Belediyespor’lu Futbolcular Cybex Testinden Geçti

Manisa Büyükşehir Belediyespor’lu futbolcular bu sabah Özel Korel Fizik Tedavi Merkezi’nde 5’erli gruplar halinde cybex ( İzokinetik Kas Kuvvet) testinden ge...

Manisa Büyükşehir Belediyespor’lu Futbolcular Cybex Testinden Geçti
  • 28 Temmuz 2018, Cumartesi 14:52
28.07.2018 11:52

Manisa Büyükşehir Belediyespor’lu futbolcular bu sabah Özel Korel Fizik Tedavi Merkezi’nde 5’erli gruplar halinde cybex ( İzokinetik Kas Kuvvet) testinden geçtiler. Futbolculara yapılan testleri, yardımcı antrenörler Yaşar Işık, Ömer Kalebayır, Serkan İşyapan, kulüp doktoru Miraç Çavdar ve fizyoterapist Mehmet Yıldız yakından takip ettiler.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları Afyon’da günde çift antrenmanla devam ederken, yeşil beyazlı futbolcular bu sabah kamp yaptıkları otelin fizik tedavi merkezinde cybex (İzokinetik Kas Kuvvet) testinden geçti. Futbolculara yapılan testleri, yardımcı antrenörler Yaşar Işık, Ömer Kalebayır, Serkan İşyapan, kulüp doktoru Miraç Çavdar ve fizyoterapist Mehmet Yıldız yakından takip ettiler. Testler 5’erli gruplar halinde sabah saat 10.00’da başlarken, test sonuçlarına göre futbolculara kişisel kuvvet antrenmanı programlarının hazırlanacağı da ifade edildi. Bu sabah cybex testinden geçen yeşil beyazlı ekipte hazırlıklar  akşam yapılacak olan antrenmanla devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık