solyanreklam
sagreklam

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Coşkulu Antrenman

Afyon’da bu sabah yaptığı kuvvet ve dayanıklılık antrenmanıyla hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar akşam yapılan antrenmanla sürd...

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Coşkulu Antrenman
  • 05 Ağustos 2018, Pazar 23:58

Afyon’da bu sabah yaptığı kuvvet ve dayanıklılık antrenmanıyla hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar akşam yapılan antrenmanla sürdü. 6’ya 6 oyun ve serbest oyun ağırlıklı geçen antrenmanda yeşil beyazlı futbolcuların oldukça hırslı ve coşkulu oldukları gözlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları Afyon’da günde çift antrenmanla devam ediyor. Bu sabah yaptığı kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da akşam yapılan antrenman oldukça coşkulu geçti. Yeşil Beyazlı ekibin akşam antrenmanı ısınma hareketleri ve düz koşuyla başladı. 5’e 2 pas çalışmasının ardından 6’ya 6 oyuna geçildi. Kontrollü pas çalışmasının ardından ise antrenman serbest oyun ve stretching ile sona erdi. Kürşat Aydın ve Cihan Avcu uzun bir aradan sonra 6’ya 6 oyunda ve kontrollü pas çalışmasında takımla birlikte çalıştılar.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık