solyanreklam
sagreklam

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da 2. Etap Kamp Çalışmaları Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da 2. etap kamp çalışmaları bu akşam Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde Afyon’da yapılan antrenmanla başladı. Yeşil Beyazlı e...

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da 2. Etap Kamp Çalışmaları Başladı
  • 04 Ağustos 2018, Cumartesi 0:30

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da 2. etap kamp çalışmaları bu akşam Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde Afyon’da yapılan antrenmanla başladı. Yeşil Beyazlı ekibin geçtiğimiz günlerde Sivasspor’dan kiralık olarak renklerine bağladığı Cem Özdemir’de takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un 2. etap Afyon kampı bu akşam Teknik Direktör Levent Devrim yönetiminde yapılan antrenmanla başladı. Düz koşuyla başlayan antrenman toplu ve topsuz ısınma çalışmasıyla devam etti. 5’e 2 pas çalışmasının ardından dayanıklılık koşusu yapıldı. Antrenman stretching ile sona erdi. Teknik Direktör Levent Devrim antrenman öncesinde futbolcularıyla saha ortasında yaklaşık 10 dakika süren bir toplantı gerçekleştirdi.

Yeni Transfer Cem Özdemir Takımla İlk Antrenmanına Çıktı

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un geçtiğimiz günlerde Sivasspor’dan 1 yıllığına kiraladığı Cem Özdemir, bu akşam yapılan antrenmanda yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Teknik heyet ve yeni takım arkadaşlarıyla tanışan Cem Özdemir’in ilk çalışmada oldukça istekli olduğu gözlendi. Bu akşam Afyon’da 2. etap kamp çalışmalarına başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar yarın yapılacak olan çift antrenmanla devam edecek.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık